matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji i miejsce zerowe
...:
y=(1/2)
x
−
1
− 2
4 lis 09:43
sushi_ gg6397228:
y
1
= (1/2)
y
2
= (1/2)
x−1
przesuniecie w prawo/lewo o .... y
3
= (1/2)
x−1
−2 przesuniecie góra/dól o .... m.z. 0= (1/2)
x−1
−2 i rozwiazac rownanie
4 lis 10:01