matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak robić takie równania z wartością bezwzględną??
Nikita :
rozwiąż równanie: 4IxI
3
− IxI
2
= 0
3 lis 22:17
Nikita :
3 lis 22:20
Eta:
|x|
2
(4*|x|−1)=0
1
|x|= 0 v |x|=
4
dokończ.......
3 lis 22:27