matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jeżeli...........
cycolina:p:
1
Jeśli
*5
2
/5
−
3=5
x
to x wynosi
5
3 lis 20:49
Izaura:
5
−1
* 5
2
* 5
3
= 5
x
5
[(−1)+2+3]
= 5
x
5
4
= 5
x
x=4
3 lis 21:25