matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Uzasadnij tozsamosc cosα\sinα−1+tg=−1\cosα
mira:
Uzasadnij tozsamosc cosα\sinα−1+tg=−1\cosα
3 lis 19:48
M:
6 mar 06:02
Mei Lin:
cosx
−1
+tgx=
sinx−1
cosx
cosx
sinx
P=
+
sinx−1
cosx
cos
2
x+sin
2
x−sinx
P=
cosx(sinx−1)
1−sinx
P=
cosx(sinx−1)
−(sinx−1)
−1
P=
=
=L
cosx(sinx−1)
cosx
6 mar 11:21