Zadanie z całek, różniczkowania lub pochodnych.....
iwan: f(t)= 2t−3 + sin(3t) +6exp(−2t)
3 lis 09:33
sushi_ gg6397228:
brakuje polecenia do zadania
3 lis 09:36
iwan: Dlatego, że go nie dostałem. Przed tym zadaniem robiliśmy zadania z całek. Było też coś o
różniczkowaniu i pochodnych. Nie wiem z czego jest to zadanie, dlatego nie umiem sobie z nim
poradzic.
3 lis 09:50
sushi_ gg6397228:
to tak jak mam 2 i 3 i powiem oblicz
to mozna zrobic
2*3=
2/3=..
2+3=...
2−3=...
23=...
3 lis 09:55
iwan: dzwonie po maslaka
3 lis 09:57