matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż graficznie układy równań
onka:
Rozwiąż graficznie układy równań a)y= 3⁺ b)y=(½)⁺ y= 3 y=−7/6x+5/3 −−− x te plusy nad 3 i za nawiasem ½ to są iksy
3 lis 09:18
sushi_ gg6397228:
czytaj moj komentarz
https://matematykaszkolna.pl/forum/108668.html
3 lis 09:21
sushi_ gg6397228:
nie umiesz narysowac podanych funkcji
? robisz tabelke "x" i "y" wybierasz kilkanaście punktów i potem szkicujesz wykres
3 lis 09:22