matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz x funkcji wykładniczej
Wizard:
(2
√
2
)
x+1
=1/ 4
−x+2
2 lis 22:28
Eta:
2*
√
2
= 2
1
*2
1/2
= 2
3/2
1
= 2
−2
4
(2
3/2
)
x+1
= (2
−2
)
−x+2
3
(x+1)= −2(−x+2)
2
dokończ .....
2 lis 22:58