matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykładnicza
xxx:
2
x
* 3
x
−
1
+ 24 = 6
x
2 lis 20:57
Eta:
1
2
x
*3
x
*
+24=6
x
3
1
6
x
−
* 6
x
=24
3
2
*6
x
=24
3
3
6
x
= 24*
2
6
x
= ..... x=......
2 lis 21:01