matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza!!!
xxx:
2
−
s
i
n
3
x
+ 4
−
s
i
n
3
x
+ 8
−
s
i
n
3
x
= 1
2 lis 20:18
xxx:
?
2 lis 20:29
Aga:
Podstaw 2
−3sinx
=t Rozwiąż równanie t+t
2
+t
3
=1.
2 lis 21:25