Pomóżcie Please :)
steve: Witajcie
Może ktoś byłby tak miły i zrobił mi 7 zadanek nietrudnych zapewne dla Was, na poziomie
1szej, 2giej klasy liceum?
Jeśli ktoś się na to pisze to wyślę skan na maila lub przez gg. Z góry dzięki

proszę pisać, moje gg:
11724016
15 mar 11:15
tim: Zaraz wrzucę te zadania.
http://img26.imageshack.us/my.php?image=matematykapracakontroln.jpg
[Aby powiększyć kliknij na obrazek].
15 mar 11:34
steve: ⇒ http://img26.imageshack.us/my.php?image=matematykapracakontroln.jpg
15 mar 11:45
steve: Ktoś pomoże? Ω∞πδγβα
15 mar 15:44
15 mar 15:58
mansura2wp.pl:
15 mar 16:53
mansura2wp.pl: Jesli do naczynia o pionowych sciankach wpadło w czasie deszcu tyle wody,ze utworzyła ona
na dnie warstwę o głębokości 2mm,to mówimy ze spadły 2mmwody .Do prostopadłościennego
rowu o wymiarach dna 4m na 8m spadło 8mm deszczu.Ile wiader o pojemności 10 litrów
potrzeba ,aby zmiescić taką ilośc wody?
15 mar 16:59
tim: do mansura2wp.pl
V = a * b * c < masz podane
1 dm3 = 1 litr
Zamień sobie a, b i c na dm, podstaw i oblicz.
15 mar 17:20
Steve: Ktoś jest w stanie pomóc w zadankach? Pilne
16 mar 19:37
b.: My tu unikamy robienia zadań, staramy się raczej pomagać, tzn. dawać wskazówki, częściowe
rozwiązania itp. Jak chcesz zrozumieć rozwiązanie jakiegoś zadania, przepisz je tutaj,
będziemy stopniowo pomagać.
A jak chcesz tylko gotowe rozwiązania, i nie chce Ci się nawet przepisać zadań, to na
mnie nie licz
16 mar 19:45
Spike: Taaa, kocham to jak nie chce się komuś nawet ich przepisać tylko skany podają. A
dzisiejszy szczyt, to był skan do góry nogami~~
16 mar 19:47
ciocia dobra rada:
Na mnie też

jak napiszesz treść zadania , to i inni skorzystają


!
Temu m. in służy to forum.... dla wszystkich .( nie tylkodla Ciebie)
16 mar 19:49
Steve: Nie wszystkie zadania da się wpisać na forum.. Np. tych z rysunkami nie da się..
16 mar 20:14
dr:
Podaj treść( rysunek niech będzie dla Ciebie)
Treść chyba musisz mieć ?
Podamy wskazówki i tyle!
16 mar 20:20
b.: Tak się składa, że w tych Twoich zadaniach nie ma żadnych rysunków...
16 mar 20:23
dr:
16 mar 20:32