matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
gwiazda:
Mam problem z taką pochodną π
sinx
podstawienie e?
2 lis 14:55
Daromir:
Moim zdaniem to jest cos x*π
sin x
ln π
2 lis 15:04
Trivial:
(a
x
)' = a
x
lna. (π
sinx
)' = π
sinx
lnπ * (sinx)' = ...
2 lis 15:05
gwiazda:
Oki dzięki
2 lis 15:12