matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
Stefo:
25
1−log
5
2
Proszę o rozpisanie jak sie za to zabrać
1 lis 20:59
VEVO:
5
1
5
1
5
5
1− log
5
2
* 5
1− log
5
2
=
*
=
*
5
log
5
2
5
log
5
2
2
5
25
=
2
4
1 lis 21:08