matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w pstaci jednej potęgi
Kasia:
zapisz w postaci jednej potegi; b) 9
−
2
* (1/3)
6
27
√
3
6
tam kreska ułamk mogłam zapisacowa pomiedzy sory nie mogłam zapisać
1 lis 18:44
Patryk:
(3
2
)
−2
* 3
−6
= =3
−4
* 3
−6
= 3
−10
1 lis 18:49