miejscami zerowymi funkcji kwadratowej sa liczby -100 i 300 .wynika z tego ze ro
OLGA: miejscami zerowymi funkcji kwadratowej sa liczby −100 i 300 .wynika z tego ze rownanie osi
symetri wykresu tej funkcji ma postac;
a. x=−100
b. x=100
c. y=−100
d. y=100
prosze wytlumaczyc dlaczego odp. b
1 lis 18:24
Eta:
oś symetrii wykresu to prosta o równaniu: x= x
w
sama dokończ i daj poprawną odp
1 lis 18:28
OLGA: Xw=−100+300/2=100
x=100
dzieki

latwe to bylo
1 lis 18:38
OLGA: Xw=−100+300/2=100
x=100
dzieki

latwe to bylo
1 lis 18:39