matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
g
Kingaa:
Promień okregu o rownaniu x
2
+y
2
−6x+2y−6=0 ma glugosc? a) 6 b) 4 c)
√
6
d) 2
1 lis 17:37
Eta:
r=4 odp: b)
1 lis 17:43
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=1471
1 lis 17:44