matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logartmy
Maniek:
Log70=? Log14=? wiedząc że log7=0,845 log2=0,3 Dzięki za pomoc
1 lis 17:20
Godzio:
log
a
b + log
a
c = log(bc) 70 = 10 * 7 log10 = 1 14 = 7 * 2 skorzystaj z tego co napisałem
1 lis 17:21
Maniek:
Dzieki
1 lis 17:30