Wykaż ze dla konta ostrego β podana równowartosc jest tozsamosc.
Sebastian90: Wykaż ze dla konta ostrego β podana równowartosc jest tozsamosc.
| 1 | |
| = tg2 β+1 |
| (1+sin β)(1−sin β) | |
1 lis 16:22
Trivial:
W którym banku są konta ostre β?
1 lis 16:24
ICSP: Trivial ty lepiej zajrzyj do mojego tematu

Wyszło mi dziwnie i się dziwię
1 lis 16:28
Sebastian90: Kąta − przepraszam
1 lis 16:29
Sebastian90: Gdze ten twoj temat ?
1 lis 16:30
Trivial:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
L = |
| = |
| = |
| . |
| | (1+sinβ)(1−sinβ) | | 1−sin2β | | cos2β | |
| | sin2β | | sin2β+cos2β | | 1 | |
P = tg2β+1 = |
| + 1 = |
| = |
| = L. |
| | cos2β | | cos2β | | cos2β | |
1 lis 16:33
ICSP: | | 1 | | sin2β + cos2β | | sin2β | | cos2β | |
L = |
| = |
| = |
| + |
| = |
| | 1 − sin2β | | cos2β | | cos2β | | cos2β | |
tg
2β + 1
1 lis 16:34