narysuj okregi
alan: x2+y2−2x=0 : x2+y2−2x+6y+5=0 narysuj okregi prosze o pomoc dziekuje
31 paź 14:07
alan1:
31 paź 17:48
kachamacha: prosze o dokładny zapis
31 paź 17:49
alan1: x2+y2−2x=0 : x2+y2−2x+6y+5=0 narysuj okregi prosze o pomoc musze to miec na wczooraj dziekuje
31 paź 17:55
alan1: x2+y2−2x=0
x2+y2−2x+6y+5=0
wyznacz srodek,oraz promien nastepnie narysuj okrag
1 lis 10:02
1 lis 10:05
alan1: x2+y2−2x=0
z tym zadaniem mam problem
1 lis 10:07
alan1: wyznacz srodek,oraz promien
x2+y2−2x=0 s (1,0) r=√1 = 1
x2+y2−2x+6y+5=0 s (1,−3) r=√5
czy może ktoś to sprawdzić? czy dobrze policzyłem dzięuję
1 lis 18:29