matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Maryśka:
49
−log
7
√
5
Bardzo proszę o pomoc w obliczeniu
31 paź 12:54
Pestek:
=(7
log
7
√
1
5
)
2
= (
√
1
5
)
2
=
1
5
31 paź 12:59
mala:
jej jak ty to zrobiles?
31 paź 13:21