matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
koetek:
Dlaczego
3
√
3
*
6
√
3
=
√
3
31 paź 10:13
iza:
1
1
+
=
3
6
31 paź 10:18
koetek:
dzieki
31 paź 10:19
Aga:
3
√
3
=
6
√
9
, 3*2=6 i 3
2
=9
6
√
9
*
6
√
3
=
6
√
3
3
=
√
3
31 paź 10:23