matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz q
Marek:
Oblicz q
31 paź 08:59
+:
q=
1
2
−
3
4
+
5
4
q=...
? −
31 paź 09:32
Marek:
A skąd to się wzięło?
31 paź 09:33
+:
(
x
y
)
1
2
*(
x
y
)
−3*
1
4
*(
x
y
)
5*
1
2
*
1
2
=(
x
y
)
q
31 paź 09:46
Aga:
1
3
5
q=
−
+
2
4
8
31 paź 10:05