matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
karola:
Dlaczego 5
1
0
0
+5
1
0
0
+5
1
0
0
+5
1
0
0
+5
1
0
0
=5
1
0
1
?
30 paź 13:28
ICSP:
5
100
+ 5
100
+ 5
100
+ 5
100
+ 5
100
= 5{100(1+1+1+1+1) = 5
100
* 5 = 5
100 + 1
= 5
101
30 paź 13:31
karola:
ok dzieki
30 paź 13:45