matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiory
Dominika:
Zbiór A jest zbiorem wartości funkcji f(x)=(
4
9
)
x
. Zatem a). A=(0; +nieskonczonosc) b).A=(0; 1) c). A=(
2
3
); +nieskonczonosc ) d).(
4
9
;+nieskonczonosc)
30 paź 11:55
ICSP:
A
30 paź 12:06
Eta:
ZW=
(0,
∞
)
30 paź 12:53