matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
Bea:
Prosze o sprawdzenie 3
2
0
x 27
1
0
=3
3
3
29 paź 18:24
konrad:
3
50
29 paź 18:25
dero2005:
3
20
*27
10
= 3
20
*(3
3
)
10
= 3
20
*3
3*10
= = 3
20
*3
30
= 3
20+30
= 3
50
29 paź 18:31