matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ
alusia:
Wykonaj graficzną ilustrację ukladu x do2+(y−2)do2=4 x−y+4=0 {te dwa działania są połączone klamrą}
29 paź 15:45
alusia:
czerwony
{ x
2
+(y−2)=4 x−y+4=0}
29 paź 23:13
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/107922.html
29 paź 23:30