matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
ola:
Oblicz: a. 2log
5
5
+3log
2
4
= b. 4log
2
1
8
+ log
3
27
= c. dla jakiej wartości x log
3
(x
2
−1)=
2
3
28 paź 15:49
ola:
hallo pomoże mi ktoś
28 paź 15:58
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
28 paź 16:02
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1702.html
28 paź 16:03