logarytm
Pepsi2092: O ile procent liczba log8 jest mniejsza od liczby log
24+log25*log4
log
24+log25*log4=log4(log4+log25)=log4*2=2log4=log16
log16−log8=log2
czy dobrze ja to robię i czy wolno skrócić log2 i log16? Bo chyba nie można

Niech ktoś
sprawdzi i doradzi.
27 paź 22:12
Eta:
log16= 4log2
.
27 paź 22:25
Eta:
Uprość teraz log2
27 paź 22:27
Pepsi2092: a jak to zapiszę w ten sposób to mogę skrócić log2? bo jakbym skrócił to wyjdzie 25% a w odp
jest 12,5

Także nie wiem co tutaj namieszałem.
27 paź 22:28
Pepsi2092: Ok wiem wszystko

Sorry bardzo, że fatygowałem

Głupi jestem



! Zobaczyłem odp nie
tego zadania co trzeba i zacząłem szukać błędów

Także wybaczcie
27 paź 22:30
Eta:
odp: 25%
Sprawdź, może coś źle przepisałeś w treści?
27 paź 22:35
Eta:
27 paź 22:36
Pepsi2092: Przepraszam
Eta że zmarnowałem Twój cenny czas

Zrzucam to na moją nieporadnosć
27 paź 22:45