Oblicz
ToJa: (√4−√7 + √4+√7)2
27 paź 19:33
ICSP: 11
27 paź 19:35
ToJa: Nie, wyjdzie 14 po za tym chciałbym jakieś obliczenia....
27 paź 19:37
Trivial: Po prostu policz?
27 paź 19:39
ToJa: Nie wiem jak to ugryźć... ?
27 paź 19:41
Trivial: (a+b)2 = ..... ?
27 paź 19:41
ManFanUtd: Wychodzi 14.
4−√7+2*√16−7+4+√7=...
27 paź 19:45
ToJa: a mógłby mi ktoś pomóć poprostu z tym zadaniem ? jedno aby to rozwiazać i nic więcej bo oprócz
tego mam dokładnie jeszcze 13 do zrobienia a zrobiłem już 12 wczesniejszych...
27 paź 19:46
ICSP: o dwójce we wzorze zapomniałem

Chyba powinienem już na emeryturę przejść
27 paź 19:48
ManFanUtd: OJ , każdemu się zdarzy
27 paź 19:51
ToJa: mógł by mi ktoś to rozpisać

prosze
27 paź 19:52
ManFanUtd: no ale co tu rozpisywać?
√7 Ci się skróci, 4+4+2*
√9 =
27 paź 19:53
ToJa: aaa bo nie przeczytałem twojego postu wyżej, dzięki
27 paź 20:01