matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc :) / układ równań
Donla:
Mam problem w rozwiązaniu takiego układu równań:
⎧
−x+2y=3
⎩
3x−6y=−9
27 paź 19:22
Mirona:
−x+2y=3/*3 3x−6y=−9 −3x+6y=3 3x−6y=−9 0=0 Układ nieoznaczony, układ mający wiele rozwiązań
27 paź 19:31
Donla:
wielkie yo
27 paź 19:32