matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
M:
(
√
5+2
√
6
)
x
+ (
√
5−2
√
6
)
x
= 10
26 paź 20:43
ICSP:
again...
1
√
5 + 2
√
6
=
. Skorzystaj z tego. Później podstawienie.
√
5
− 2
√
6
26 paź 20:44
ICSP:
1
√
5 + 2
√
6
=
√
5 − 2
√
6
Wykończa mnie te nawiasy dzisiaj
26 paź 20:57
Eta:
26 paź 21:01