matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
PIGMEJLON:
Oblicz log
√
2
12 jezeli wiesz ze log
√
2
3=a
26 paź 19:42
ICSP:
4 +a = a + 4
26 paź 19:43
PIGMEJLON:
mozesz troche objaśnic?
26 paź 19:45
ICSP:
log
√
2
12 = log
√
2
4*3 = log
√
2
4 + log
√
2
3 = 4 + a = a + 4
26 paź 19:49