matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole trojkata
kkk:
boki trojkata maja dlugosc 25 cm, 39cm ,56 cm oblicz pole trojkąta i dlugości wysokości tego trojkata?
26 paź 11:37
sushi_ gg6397228:
Heron−−> pole trojkata a potem Pole= a*h
1
= b*h
2
=c*h
3
26 paź 12:11