matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad 94
Paweł:
Rozwiąż równanie (log
3
x) * (log
x
5)= log
3
8
25 paź 17:15
konrad:
(log
3
x)(log
x
5)=log
3
8
log
3
8
log
x
5=
log
3
x
log
x
5=log
x
8 ⇒ brak rozwiązania
25 paź 17:22
Paweł:
dziekuje
25 paź 17:27