pole trojkata
Ania: oblicz pole trojkata abc w ktorym dlugosc od AB=9 cm a AC =10 cm kąt BAC =30 stopni
24 paź 21:55
24 paź 22:02
Ania: prosze o wynik chcialabym sprawdzic czy dobrze mi wyszlo?
24 paź 22:09
sushi_ gg6397228:
podaj swoj to zobaczymy czy jest OK
24 paź 22:11
Ania: 7,6125

?
24 paź 22:13
sushi_ gg6397228:
nie
24 paź 22:17
Ania: a jaki jest Twoj?
24 paź 22:20
sushi_ gg6397228:
prawie 3 razy wiekszy
24 paź 22:21
Ania: 30?
24 paź 22:31
sushi_ gg6397228:
to nie loteria
masz wzor−−> to podstaw pod niego liczby
24 paź 22:32