matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj odcinek wyznaczony przez równania
Pablo:
Narysuj odcinek wyznaczony przez równania: x = x
0
+ t y = y
0
+ 2t z = z
0
+ 3t gdzie x
0
= 1, y
0
= 2, z
0
= 3, a t∊[−1,1]
24 paź 21:29
Pablo:
anyone?
24 paź 21:56