Granicaaaaa
Limes: | | x3 − 8 | |
lim ( x >> 2 ) |
| w odp. jest 5/2 mi wychodzi 3  ? |
| | x2 − 4 | |
24 paź 21:20
Vax: | | (x−2)(x2+2x+4) | | x2+2x+4 | | 4+4+4 | |
= limx→2 |
| = limx→2 |
| = |
| = 3 |
| | (x−2)(x+2) | | x+2 | | 4 | |
24 paź 21:22
Limes: a w odp. powinno być 5/2
24 paź 21:30
Vax: No to jest źle w odpowiedziach.
24 paź 21:31
ferdek: mi tez wyszło 3
24 paź 21:32
Limes: | | x2 − 3x +2 | |
lim>1 |
| |
| | x4 − 3x2 +2x | |
24 paź 21:32
Limes: lim
> + niesk x
3 (
√x5 − 1 −
√x5 ) chociaż jakie wyniki wychodzą podajcie
24 paź 21:35
Limes: 
?
24 paź 22:01
Limes: 
?
24 paź 22:02