bardzo proszę o pomoc
balbina0108: (cos45
o−cos30
o)*(cos45
o+cos30
o=
√22−(
√32)*(
√22+
√32)=
Na tym się moja wiedza kończy

bardzo proszę o wsparcie
24 paź 20:30
keepfit: wiec liczmy
| | √2 | | √3 | | √2 | | √3 | |
( |
| − |
| )*( |
| − |
| ) |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
i ze wzoru (a+b)(a−b) = a
2−b
2 wiec
| | √2 | | √3 | | 3 | | 1 | |
( |
| )2 − ( |
| )2 = U{2}{4] − |
| = − |
| |
| | 2 | | 2 | | 4 | | 4 | |
24 paź 20:52
keepfit: tak miał być + w tym drugim nawiasie po słowach "wiec liczymy" tylko zapomniałem zmienić jak
kopiowałem pierwszy nawias
24 paź 20:53
KIDAL: KILDAugm asguasg asg asgsag a sgsasgsauasg asg asusg as guasg sag sagmsagsgamas,mg,sa,g
gsasagmasg sag sausa g asgusaagsmsagmmasg asgmas msag sagm,asm,g,sagasgasgm ,sa,mg,s
24 paź 20:53