matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy Na jutro !!
Milkaaa:
oblicz odległość punktu A=(−3,4) od prostej o równainiu a)y−6=0 b)x−1=0 c)5x−3y−1=0
24 paź 19:57
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1249.html
24 paź 20:00
Eta:
24 paź 20:06