matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
kkkkk111:
punkty A(−3√3;0) i B (5√3;0) sa wierzchołkami trojkata rownobocznego abc. wyznacz wspolrzedne punktu C.
24 paź 19:09
krystek:
IACI=IBCI=IABI C(x,y) IABI=
√
(x
B
−x
A
)
2
+(y
B
−y
A
)
2
24 paź 19:24