matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOC
Werka:
x2 + 8 = 0 jak roziwazac takie rownanie
24 paź 17:23
Werka:
x
2
+ 8 = 0
24 paź 17:24
konrad:
x
2
=−8 ⇒ brak rozwiązania
24 paź 17:24
ehhh:
Równanie sprzeczne gdyż x
2
= −8 nigdy nie wyniesie
24 paź 17:25
Werka:
dziekuje
24 paź 17:26