Jest tutaj prosty układ równań. Chodzi mi o zadanie 1.
araaa: Jest tutaj prosty układ równań. Chodzi mi o zadanie 1.
http://zadane.pl/zadanie/1977169
I mi jak byk wychodzi tak samo, że y = 7/3. Więc skoro x = −1 a y = 7/3 to czemu w odpowiedzi
jest , ze ma jedno rozwiązanie skoro rozwiązania są 2, −1 i 7/3 ?
24 paź 17:08
ICSP: rozwiązaniem układu jest para liczb.
x = −1
24 paź 17:13
ehhh: Ma jedną parę rozwiązań
24 paź 17:14
araaa: a w odpowiedzi jest : ma dokładnie jedno rozwiązanie
24 paź 17:15
ICSP: Ma dokładnie jedno rozwiązanie.
Jedno rozwiązanie to para liczb:
x = −1
y = U{7}{3
24 paź 17:16