POMOC
Werka: MUSZE OBLICZYC ROWNIANIE 2X2 − X + 1 = O
CO ROBIMY Z TA DWOJKA Z PRZODU BO CHYBA TO ROWNANIE OBLICZAMY DELTA PRAWDA?
24 paź 16:55
24 paź 16:56
Werka: pytam co robimy z dwojka czy ktos moze mi pomoc

? czy wystawiamy ja przed nawaias czy po
prostu a =2 ?
24 paź 16:58
ICSP: po prostu a = 2
24 paź 16:58
suchy: a=2
b=−1
c=1
B2− 4ac= 1−8= √7
24 paź 17:01
Werka: oki dziekuje

24 paź 17:02
konrad: suchy, 1−8 to −7,nie 7.
24 paź 17:02
24 paź 17:19
konrad: No nie może. Dlatego też, nie ma rozwiązania.
24 paź 17:23
Werka: aha dziekuje
24 paź 17:26