awdawd
karolajn: f(x)= −2x−2 −4
f(x) = −1x+1 +3
Czy mógłby mi ktoś wypisać miejsca zeroweo raz kiedy funkcja jest >0 i <0 ?
24 paź 16:04
karolajn:
24 paź 16:13
karolajn:
24 paź 16:22
karolajn: nikt nie potrafi mi pomoc?
24 paź 16:32
karolajn:
24 paź 16:58
ehhh: POmagam
24 paź 17:07
ehhh: | | −2 | |
f(x) = |
| −4  dobrze widze? |
| | x−2 | |
| | −1 | |
F(x)= |
| +3  |
| | x+1 | |
Masz obliczyć miejsca zerowe?
24 paź 17:08
+:
... pewnie narsować wykres−
24 paź 17:15
ehhh: jest na forum lecz widzę już nie zaintersowana

więc odpuszczam
24 paź 17:16