Rachunek prawdopodobienstwa
Magdalena:

Prosze o pomoc: W pewnej szkole zebrano dane dotyczące ocen semestralnych z wychowania
fizycznego. Dane przedstawiono na diagramie słupkowym. Oblicz prawdopodobieństwo tego, że
losowo wybrany uczeń otrzymał z tego przedmiotu:
a) ocenę celującą
b) ocenę wyższą niż dostateczna.
24 paź 14:50
Magdalena: Potrafi ktoś to rozwiazać?
24 paź 15:52
lilopolo: P(A) 200 : 600 = 1:3
P(B4) 450:600 = 3:4
30 wrz 17:00
Karo: Dlaczego omega wynosi 600?
16 lis 23:14
karty do gry : 100 + 50 + 150 + 100 + 200 = 200 + 200 + 200 = 600
16 lis 23:20