matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Elementy statystyki opisowej. Teoria prawdopodobieństwa i kombinatoryka
Tancerz :
Eta Mediana zestawu danych −3,−1,0,1 jest:
1
A)
2
B)−0,5 C)1 D)0
24 paź 14:32
konrad:
−1+0
=
2
−1
=
2
1
−
2
24 paź 14:35
konrad:
albo −0,5, czyli B
24 paź 14:35
Martyna:
B)
https://matematykaszkolna.pl/strona/1027.html
24 paź 14:35
Tancerz :
−3,−1,0,1
−1+0
=−0,5
2
odp B)
24 paź 14:40
Tancerz :
24 paź 14:53