matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz asymptoty funkcji
ANJA:
wyznacz asymptoty funkcji f(x):
1
f(x) =
lnx
gdzie D={x:x należy R
+
\{1}}
2x
2
f(x) =
4−x
2
gdzie: D={x:x należy R\{−2,2}}
24 paź 13:08
ANJA:
?
24 paź 19:01
ANJA:
PODBIJAM
24 paź 19:28
sushi_ gg6397228:
sa wzory pod ktore trzeba podstawic−−> w czym masz problem
24 paź 21:35