Bardzo proszę o pomoc
Monika: Mam sprawdzic czy liczby√3;√3+√15/2 ;3√5+4√3/2 są trzema kolejnymi wyrazami ciągu
geometrycznego? Zrobiłam tak,nie wiem jednak czy zostawiam to w takiej postaci czy liczę to
dalej? (√3+√15/2)2=√3*(3√5+4√3/2)
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
24 paź 10:11
sushi_ gg6397228:
zapisz na pomoca ulamkow U {}{} (bez spacji, bo nie widac co jest w lcizniku a co w
mianowniku)
oraz usun TEN SYF z dołu swoich postow
24 paź 10:40