matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz mam pytanko czy ok i co dalej
PIT:
7
5
/49
1
7
5
/7
2
7
7
3
7
*(
)
−
2=
*(
)
2
=
*(
)
2
=
7
7
7
1
7
1
23 paź 20:56
kachamacha:
7
2
*7
2
=7
4
23 paź 20:58
PIT:
7
5
/7
4
7
=
=1
7
7
23 paź 21:11