matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Usuń niewymierność z mianownika
maniekVeB:
1
3
√
4
+
3
√
6
+
3
√
9
23 paź 19:22
M:
7 mar 14:27
M:
27 cze 17:11
Mila:
1
3
√
2
−
√
3
*
=
3
√
2
2
+
3
√
2*3
+
3
√
3
2
3
√
2
−
3
√
3
3
√
2
−
3
√
3
=
=
3
√
3
−
3
√
2
2−3
27 cze 18:06