matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
2
√
2
=2*
√
81
?
23 paź 15:26
Patryk:
znaczy 2*
√
2
23 paź 15:26
rrrreksio:
√2 *√2 *√2
23 paź 15:29
Paweł:
2
√
2
=
√
4*2
=
√
8
23 paź 15:32
Paweł:
natomiast 2*
√
81
= 2*9 = 18
23 paź 15:33